Koninklijke Muziekvereniging "Eendracht Maakt Macht"
beginpagina
agenda
foto's / verslagen
handige links
wist u dat?
geschiedenis
muziekvereniging
lidmaatschap
niet-leden
gastenboek
externe links
contact
facebook
Klik op één van de onderstaande plaatjes om te zien welke groep wanneer repeteert en bij wie er afgemeld moet worden.
harmonie slagwerkgroep blokfluitgroep
Leden kan muziekverening nooit teveel hebben. Door verschillende oorzaken vallen er regelmatig muzikanten af. En als er geen nieuwe aanwas is, zou het jammer zijn als er om het feit dat er te weinig leden zijn besloten zou worden de vereniging op te heffen. Om deze reden ontbreekt het veel dorpen aan een muziekvereniging. Laat Kruiningen niet de volgende zijn waar de muziekvereniging om die reden zou moeten verdwijnen!

Als u overweegt om lid te worden schroom dan niet om informatie te vragen. Er zijn verschillende afdelingen en er is er vast wel één bij, waar u interesse voor zou kunnen hebben. De harmonie, slagwerkgroep en de blokfluitgoep, keuze genoeg voor jong en oud. Verder informatie is te vinden door op de bovenstaande figuren te drukken.

Ook als u nog nooit een muziekinstrument in handen gehad hebt en nog nooit muziekles gehad heeft bent u van harte welkom. Mensen die van zichzelf vinden dat ze helemaal niet muzikaal zijn, blijken uiteindelijk na enige lessen (en natuurlijk inzet,..) tot de beste muzikanten te kunnen uitgroeien.
De mogelijkheden lessen te volgen om een muziekinstrument te leren bespelen zijn er altijd!

Kom gerust eens kijken op een van de repetetieavonden om de sfeer te proeven of vul anders het onderstaande formulier in om om nadere informatie te vragen.


Uw naam
geboortedatum
M V
straat en huisnummer
eventueel e-mailadres


Eventuele verdere opmerkingen en/of vragen: